Now Foods, het grootste natuurlijke supplementen merk wereldwijd

Now foods is uitgegroeid tot een van de grootste merken van natuurlijke supplementen in de wereld. Het maakt niet uit wat je zoekt, elk supplement dat je je kan bedenken kan je bij een Now foods distributeur kopen. Omega 3, multi vitamines, vitamine d etc etc.

Bekijk producten van Now Foods op Topvitamins.nl

 

Now Foods heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan

Now Foods is een bedrijf dat niet alleen maar op grote schaal supplementen produceert en verkoopt, ze letten ook minutieus op de kwaliteit. Het bedrijf bestaat al meer dan 65 jaar en heeft zich niet alleen weten stand te houden, maar is ook uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare producenten van vitamines en mineralen.

now foods

now foods

In 1948, toen de industrie van supplementen nog in zijn kinderschoenen stond, kocht de ondernemer Paul Richard voor 900 dollar het bedrijf Fern Soya Foods. Dit was een in Chicago gebaseerde producent van op graan en peulvruchten gebaseerde producten. Hiermee begon een 6o jarige reis om klanten die er naar zochten om hun gezondheid te verbeteren, goede en betaalbare producten aan te bieden. Nu produceren en verspreiden ze terwijl ze nog steeds een familie bedrijf zijn, meer dan 1,400 voedingssupplementen, natuurlijke voedingsmiddelen, sport voeding en persoonlijke verzorgingsproducten.

Op de volgende link vindt u een breed assortiment aan Now Foods producten.

 

Now Foods heeft een heldere missie

De Now slogan / missie is om goede producten en diensten aan te bieden die mensen helpen om een gezonder leven te leiden.

Hierbij baseren ze zich op:

Natuurlijk is beter: NOW Foods is ervan overtuigt dat natuurlijk beter is. We zijn toegewijd aan het inkopen van de beste natuurlijke ingrediënten voor onze producten, en we kiezen voor non-GMO (geen genetisch gemodificeerde) producten, niet-bestraalde en waar mogelijk biologische ingrediënten. “Natuurlijk” is geen ijdel woord voor ons, het is de reden waarom ons bedrijf bestaat en bloeit.

Gerichtheid op de klant: Het is onze missie, dat we mensen in staat willen stellen om gezonder te leven. En natuurlijk niet alleen maar mensen in Noord-Amerika. Ons bereik is wereldwijd. We kiezen ervoor om samen te werken met natuurlijke voedsel winkels, waar onderwijs en service superieur zijn. Wij luisteren ook naar hun advies, en delen met hun de gemeenschappelijke visie om op lange termijn de gezondheid van de mensen te verbeteren.

Gericht op informatie: Productie van natuurlijke producten is een unieke en veeleisende wetenschap die constante aandacht nodig heeft. We hebben niet alleen met een product te maken. We geven aandacht aan de details bij elk product zoals artikelen, de veiligheid en klinische gegevens en zo streven we naar continue verbetering van wat we doen.

Gericht op kwaliteit en Waarde voor je geld: Wij zijn van mening dat een uitstekende kwaliteit en een goede waarde voor je geld krijgen naast elkaar kunnen bestaan​​. Als verantwoordelijk bedrijf, richten wij ons op kwaliteitsproducten produceren over winst en kwantiteit. Hierdoor zijn we in staat geweest om deze belangrijke waarden te integreren in onze producten, omdat dit een essentieel deel is van onze missie.

Al met al is Now Foods een betrouwbaar merk, waar u met een gerust hart al uw producten bij kan kopen.

Alle producten zijn met natuurlijke grondstoffen bereid, dus volgende keer als u ergens de naam Now Foods tegen komt dan is het beslist de moeite waard om er eventjes bij stil te staan.

Ook op onze Engelstalige site kunt u een breed assortiment aan goede Now Foods producten vinden.

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.