3 voordelen van vloeibare visolie supplementen

Wanneer de meeste mensen denken aan visolie supplementen, denken ze eerst aan soft gels. Er zitten echter een aantal voordelen aan het kiezen van vloeibare visolie-producten in plaats van visolie capsules. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele voordelen van vloeibare visolie supplementen.

 

Meer omega-3 vetzuren per dosis

Zoals met alle soorten vitaminen en supplementen, kan de werkelijke hoeveelheid van elk ingrediënt variëren op basis van een aantal factoren. Hierdoor is het onmogelijk om er helemaal zeker van te zijn dat vloeibare visolie altijd meer omega-3-vetzuren bevat dan soft gels. Maar in het algemeen is het zo, dat vloeibare visolie normaliter meer omega-3-vetzuren dan soft gels bevat. Dit komt omdat er een hogere concentratie EPA en DHA per portie in zit. We weten allemaal dat EPA en DHA de belangrijke bestanddelen van de Omega 3 zijn.

 

Vloeibare visolie is goedkoper per dosis

De meeste mensen nemen automatisch aan dat soft gels goedkoper zijn dan vloeibare visolie, maar dat hangt af van hoe je het bekijkt. Een pakket van soft gels zal normaal minder kosten dan een flesje vloeibare visolie, maar het kan zo zijn dat je meer dan 4 pakketten soft gels zal moeten kopen om dezelfde aantal doses te hebben als je van een enkele fles van vloeibare visolie kunt krijgen. Dus hoewel het per aankoop goedkoper kan zijn om soft gels of tabletten te kiezen, op de lange termijn, is vloeibare visolie een veel zuinigere keuze.

 

Vloeibare visolie

Vloeibare visolie

 

 

Smaak

U weet het misschien niet, maar wanneer u uw eerste lepel vloeibare visolie neemt, zal het zeer zeker niet naar vis smaken. Vloeibare visolie wordt gewoonlijk op smaak gebracht met allerlei heerlijke smaakjes zodat het een stuk beter smaakt. Deze extra aroma is een reden dat zwangere vrouwen de voorkeur geven aan vloeibare visolie supplementen tijdens hun zwangerschap. Tevens hebben kinderen een voorkeur voor vloeibare visolie supplementen. Als een toegevoegde bonus, zullen de meeste mensen ook in staat zijn om een ​​aantal van de meest voorkomende bijwerkingen van visolie supplementen, zoals een “vis” boer, te vermijden. Sommigen beweren ook dat vloeibare visolie hen geen enkele van de bijwerkingen zoals diarree of misselijkheid geeft, maar dit moet meer worden beschouwd als een uitzondering op de regel. Naast de voordelen van de smaak, is het zo dat als u lijdt aan visolie-supplement bijwerkingen, dan zult u er waarschijnlijk ook aan lijden als u vloeibare visolie inneemt. Maar in het algemeen is vloeibare visolie een heel goed alternatief voor om alle benodigde omega-3 binnen te krijgen.

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.