Eiwitpoeder is een uitstekende bron van essentiële aminozuren, laag in vet en eiwit rijk

Eiwit is een uitstekende natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten. Een goede kwaliteit eiwitten poeder bevat vrijwel geen vet of koolhydraten. Eiwit poeder proteïne bevat minder dan 1 gram vet en koolhydraten per portie. Een goede mix van eiwitten uit verschillende bronnen levert de beste resultaten, en eiwitpoeder is een uitstekende aanvulling op een eiwit supplement programma.

 

Waarom wordt eiwitpoeder aanbevolen?

Mensen die een low carb dieet willen volgen of low carb supplementen willen gebruiken, kunnen kiezen voor het gebruik van eiwitpoeders omdat ze minder hoeveelheden koolhydraten, vetten en calorieën bevatten. Het eiwit proteïne poeder bevat alle eiwitten die kunnen worden gevonden in eiwit. Het is algemeen bekend dat het cholesterol wat een ei bevat in het eigeel zit en dat het witte gedeelte het gezondste is als het gaat om een laag cholesterol dieet. Elk eiwit bevat ongeveer 15 calorieën.

Het is fantastisch dat je een portie van de meeste eiwit proteïne poeders met ongeveer zeven eieren kan vergelijken. Zo kunt u makkelijk berekenen hoeveel eiwitten je per dag gebruikt. Zoals alle andere proteïne poeders, worden de eiwit poeders ook klaar gemaakt door ze met melk of water en fruit te mixen om zo een krachtige shake te maken. Het suikergehalte in deze poeders is namelijk behoorlijk laag.

Het eiwit proteïne poeder geeft het lichaam een flinke dosis vezels, fosfor, magnesium, natrium en kalium. Sommige van de poeders bevatten kunstmatige smaakstoffen. Als je niet van de typische ei achtige smaak houdt, dan kunt u kiezen voor smaken zoals chocolade en aardbeien, waardoor je eigenlijk een soort van heerlijke milkshake krijgt.
Bekijk alle eiwitpoeders op Topvitamins.nl

 

De smaak van eiwitpoeder

Ei heeft een typische smaak. Eiwit proteïne poeders bezitten alle kwaliteiten van ei en smaken naar ei. Als je op zoek bent naar een proteïne om een koolhydraatarm en suikervrij dieet aan te vullen, kan je profiteren van een goed eiwit proteïne poeder. Cholesterol kan een ernstig probleem zijn voor veel mensen en in de eiwit proteïne poeders, is het gele deel van het ei niet inbegrepen. Dus deze poeders zijn 100% cholesterolvrij.

Je kunt eenvoudig kiezen uit de verschillende smaken en merken eiwitpoeder beschikbaar op internet. De online winkels verkopen deze supplementen tegen aantrekkelijke prijzen. De smaken variëren van Franse vanille tot chocolade en natuurlijke aroma’s. Net zoals eieren, zijn deze proteïne poeders een rijke bron van eiwitten en andere voedingsstoffen, dus excellent om in je dagelijkse routine op te nemen.

 eiwitpoeder

 

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.