Het ontdekken van MSM

MSM is een prachtig supplement met een laag toxiciteitscijfer dat van nature voorkomt in het lichaam en vooral nuttig bij een heleboel aandoeningen is. Enkele van de dingen waarbij MSM kan helpen is je haar, huid, nagels, spiervermoeidheid, allergieën en littekenweefsel problemen. Ik heb ook gehoord van mensen met kanker die gebruik maken van het supplement.

 

DSMO en MSM

Er is op dit moment ook een grote rage over DSMO en hoe het reuma patiënten kan helpen. Waargenomen is dat het oplosmiddel DSMO omgezet wordt in MSM wanneer het de bloedstroom inkomt. Je kunt het nemen van MSM vergelijken met het gebruik van DSMO, maar zonder de bijwerkingen en problemen die samengaan met het gebruik van een oplosmiddel van industriële kwaliteit. Dit zou een mooie natuurlijke oplossing voor u zijn om MSM voor uw gewrichten te kunnen gebruiken. Wij kunnen u hier natuurlijk geen medische adviezen geven dus mocht u uw medicijn voor een meer natuurlijke oplossing willen veranderen, overleg dan altijd eerst even met uw arts.

best msm doctors best

best msm doctors best

 

Wat doet MSM?

Het onderzoek naar MSM suggereert dat MSM in principe aan het lichaam een bruikbare vorm van zwavel levert, die kan worden gebruikt om bindweefsel te herstellen, ons kan helpen bij gewrichtsproblemen en potentiële energie kan geven aan een systeem dat allergenen uit ons lichaam trekt. Er zijn studies uitgevoerd met MSM die er op lijken te duiden dat er een voordeel voor dieren met gewrichtsproblemen is.

 

Litteken weefsel en MSM

Als u opmerkelijk veel littekens hebt, dan kan MSM u helpen om de zichtbare littekens te verminderen. Het kan helpen door de huid de zwavel die het nodig heeft te geven om herstructurering mogelijk te maken; Het kan u ook helpen bij het voorkomen van littekens. Dus als je een brandwond hebt of je hebt je gekarteld gesneden, dan zou het nuttig kunnen zijn om MSM te nemen tijdens het genezingsproces.

Zwavel is nodig in het proces dat wordt gebruikt om de huid te repareren; Een theorie is dat als er niet voldoende zwavel beschikbaar is in het lichaam dan wordt de werkwijze aangepast en dit resulteert in littekenweefsel. Dus, als je genoeg zwavel binnenkrijgt, kun je littekens voorkomen als het weefsel opnieuw groeit.

 

MSM levert een bruikbare vorm van zwavel

Hoe werkt MSM? Het biedt een bruikbare vorm van zwavel aan het lichaam aan, wat gunstig is op verschillende manieren. Bij allergieën, is er een eiwit in het lichaam dat wordt gebruikt om allergenen en vrije radicalen uit het systeem te verwijderen. Als er niet voldoende zwavel in het lichaam aanwezig is, dan wordt dit grote systeem verhindert op een effectieve manier te werken. Geef je lichaam een bruikbare vorm van zwavel en dit systeem wordt dan ineens veel effectiever.

 

Is MSM veilig voor consumptie ?

We weten nu wel dat het van nature in voedingsmiddelen, zoals koffie, thee, melk en eieren en groene bladgroenten zit. Maar is het ook veilig? MSM komt van nature in het lichaam voor en wordt als niet toxisch beschouwd en kan vergeleken worden met water wat betreft de toxiciteit.

Dus er is over het algemeen geen enkel probleem om het te gebruiken.

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.