Wie is Dokter Mercola? En waar staat hij voor?

Dokter Mercola heeft een heel ander motto dan waar we meestal gewend aan zijn. Dit maakt het voor ons makkelijker via dr Mercola de werkelijke goede producten te verkrijgen. Het is het makkelijkst uit te leggen wie dr Mercola is en waarvoor hij staat, door direct de uitspraken van dr Mercola te behandelen.

dr-mercola

Op zijn website zegt hij het volgende:

Je doet er verstandig aan om jezelf te vragen wie je kunt vertrouwen als het gaat om het verbeteren van uw gezondheid.

Met alle websites , kranten, tijdschriften en andere publicaties die gezondheidsadvies aanbieden, met elke nieuwe miljoenen kostende tv-advertentie voor een wondermiddel, met eventuele aanbevelingen aangeboden door traditionele en natuurlijke artsen, is het essentieel om deze vraag boven alle anderen te beantwoorden: wat is hun echte motivatie hiervoor?

Alleen als het antwoord u een gerust gevoel, ga dan door naar de volgende belangrijke vraag: wat zijn hun kwalificaties? De belangrijkste truc van een bestaande medische instelling is om je om die eerste vraag te laten vergeten, door indruk op je te maken met wat lijkt op prachtig betrouwbare kwalificaties.

Maar de klinische proeven, die door zwaar bevooroordeelde “onderzoekers” worden verricht, advertenties en nieuwsberichten zorgvuldig aangepast om je bang te maken, zeer gepolijste kantoren en zakelijke websites, en een extreme focus op wat het meeste winst potentieel heeft, geen levensreddende of levensverbeterend potentieel, zijn geen kwalificaties. Dat heet oplichting.

Val niet in deze val.

 

De missie van Dr. Mercola

Mijn motivatie, of je lid bent van de Mercola.com gemeenschap, of net voor de eerste keer over mij gehoord hebt, is om u te helpen zo gezond te zijn als je zou kunnen zijn.

Lees over Dr Mercola op Wikipedia.

Dit houdt in:

1. Het verstrekken van de meest actuele informatie over natuurlijke gezondheid en middelen waarvan u het meest profiteert.

2. Ontmaskeren van het bedrijfsleven, de overheid en de massamedia hype die je afleidt van wat echt het beste voor uw gezondheid is en dat vaak mensen een pad op stuurt dat rechtstreeks tot een vroege dood leidt.

Mercola.com is niet, met andere woorden, een hulpmiddel om voor mezelf een groter huis en auto te kopen. Ik financier zelf deze site, en daarom ben ik niet aan adverteerders, stille vennoten of zakelijke partners gebonden.

Als ik producten aanbeveel, dan doe ik dat omdat ik ze heb onderzocht en ik ze de beste in die categorie voor je gezondheid acht. Ik negeer minderwaardige producten, en producten die niet direct relevant zijn voor uw gezondheid, ongeacht de eventuele financiële voordelen voor mij.

Mijn kwalificaties zijn: Ten eerste, ik ben een osteopatisch arts, ook wel bekend als een DO. DO’s zijn licentie artsen in America die, vergelijkbaar met gewone artsen, medicatie kunnen voorschrijven. DO’s en MD’s hebben een vergelijkbare opleiding wat vier jaar studie in de fundamentele en klinische wetenschappen en de succesvolle afronding van licentie-examens inhoudt. Maar DO’s voegen iets extra’s aan de uitoefening van de geneeskunde toe. In de Osteopaten praktijk wordt er naar de “hele mens” gekeken, ze behandelen de hele persoon in plaats van alleen de symptomen. Ze zijn gericht op preventieve gezondheidszorg, DO patiënten ontwikkelen gewoontes en een levensstijl die niet alleen ziektes bestrijd, maar ze ook helpt te voorkomen.

Ik ben ook gecertificeerd in huisartsgeneeskunde en was vijf jaar voorzitter van de huisartsgeneeskunde afdeling van het St. Alexius Medisch Centrum. Ik ben opgeleid in zowel de traditionele en de natuurlijke geneeskunde.

Zoals je ziet is dr Mercola meer dan gekwalificeerd en probeert hij tenminste de wereld van de voeding supplementen op een andere manier te benaderen. Het is waar wat hij zegt, dat je soms niet meer weet waar je in moet geloven en het doet goed om te zien dat er iemand is die zijn inkomsten uit andere bronnen haalt dan van dezelfde fabrikanten die hij beoordeelt.

Hij zendt hiermee een frisse wind door de voeding supplementen wereld!

Bekijk de Dr. Mercola supplementen hier

Referentie: www.mercola.com/forms/background.htm

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.