Goji bessen – superfood van de Hollywood sterren

Goji Berries zijn de huidige rage op dit moment. Hoewel deze delicate bessen steeds meer geprezen worden als een superfood en Hollywood sterretjes en beroemdheden de anti-aging voordelen van de bessen lijken te hebben ontdekt ‘, worden Goji bessen al ongeveer 2000 jaar lang gegeten in China.

 

Waar komen goji bessen vandaan?

Deze felrode bessen worden ook wel ‘wolfberries’ genoemd en hebben een houtachtige smaak, een beetje zoals cranberry’s of rozijnen Ze worden wereldwijd geteeld en de meeste worden geïmporteerd vanuit het Tibetaanse plateau en China.

 

Waarom zijn goji bessen zo gezond?

Goji bessen zitten vol met vitamine C en antioxidanten, 18 aminozuren en 21 mineralen en sporenelementen, dus het is geen wonder dat sommige marketing beweert dat dit de meest voedzame vrucht ter wereld is. Wees niet verbaasd dat als je ze gaat kopen, aangezien ze de nieuwste trend zijn, je allerlei reclame voor de bessen vindt. Natuurlijke voedsel winkels, biologische winkels of goed gesorteerde supermarkten verkopen deze goji bessen producten. Sappen, gezondheid bars of muesli zijn populaire producten die de goji bessen in hun producten verwerken, maar ik heb liever de goji bessen in gedroogde vorm.

Goji bessen hebben een diepe, steenrode kleur en worden meestal gedroogd gekocht. Goji zijn dunner dan een gedroogde cranberry of rozijnen, net iets minder vochtig, maar ze zijn vergelijkbaar in grootte met een enigszins langwerpige vorm. De bessen zijn erg lekker, en je kunt ze rechtstreeks uit de zak eten. Ze hebben een smaak die zoet is zonder dat het te zoet is, zuur zonder dat je mond vertrekt en een licht bittere noot.

 

 

goji bessen

goji bessen

Gezondheidsvoordelen van Goji Berries

Goji bessen zijn een favoriet natuurlijk voedingssupplement onder gezondheidsbewuste mensen. Momenteel worden de Goji bessen beschouwd als het meest voedzame voedsel op deze aarde, een superfood. De Goji bes staat bekend om zijn antioxidant eigenschappen en als ze op een regelmatige basis genuttigd wordt dan kan ze veroudering voorkomen en je leven verlengen.

Goji bessen bezitten vele gunstige eigenschappen en voedingsstoffen. Deze krachtpatsers van een bessen zijn zeer rijk aan antioxidanten, vol met essentiële mineralen en aminozuren, waarvan sommige het lichaam niet in staat is om ze zelf te produceren. Het bevat ook 4 unieke polysachariden, wat complexe koolhydraten zijn die ons lichaam nodig heeft nodig om te groeien en gezond te zijn.

Verder is er waargenomen dat mensen die Goji bessen op een regelmatige basis consumeren andere voordelen hebben, zoals een beter zicht, een mooie haarkleur, een verbeterde libido, een beter humeur, beter slapen, een duidelijke verbetering in hun energie, en een al met al positievere kijk op het leven.

 

Bekijk ons assortiment met Goji Bessen op de volgende URL:

http://www.topvitamins.nl/superfood/superfoods-raw/gojibessen

 

 

References:

Goji – Wikipedia, the free encyclopedia

Goji, goji berry or wolfberry is the fruit of Lycium barbarum (Chinese: 寧夏枸杞 pinyin: níngxià gǒuqǐ) and Lycium chinense (Chinese: 枸杞 pinyin: gǒuqǐ), two …

About Roy Lenders

Roy Lenders is de eigenaar van Topvitamins en tevens een schrijver voor BiovitaBLOG.

Sex Studiopress Genesis Theme